Drenthe ontdekken met een Casita on Wheels

Wat een bijzondere belevenis om zo nostalgisch met een oldtimer camper door Drenthe te reizen!

Wil jij op een unieke wijze op vakantie naar Drenthe? Kijk dan eens naar deze ‘rondreis’ per oldtimer camper ofwel Casita on Wheels van het waanzinnige Tralaluna.  Wordt het Ome Tinus, Tante Toos of Neef Herbert? Stuk voor stuk retro juweeltjes, waarmee je op een wel heel bijzondere manier Drenthe zult ontdekken.

Los een Casita on Wheels huren of een rondreis door Drenthe boeken?

Het bedrijf uit Mantinge (jawel, het dorp van Jan Kruis!) biedt diverse oldtimer campers en caravans die je per weekend, midweek of week kunt huren. Maar ook zijn er speciale arrangementen samengesteld, waarbij je zeker weet dat je de tijd van je leven gaat beleven in Drenthe.

Rondreis PROEF DE STREEK

Je smaakpapillen krijgen de kost wanneer je kiest voor de Proef de Streek Roadtrip. De heerlijkste streekprodukten in Drenthe en omliggende provincies, liggen op de route. Zien, horen en proeven, het staat allemaal op het menu.

Inbegrepen in deze unieke rondreis door Drenthe

Een roadtrip met een compleet ingerichte Casita on Wheels, naar keuze. Je overnacht tijdens je rondreis op prachtige (natuur)kampeerterreinen, die al vooraf zijn gereserveerd en betaald. Je krijgt Smikkeltips voor Proefpauzes, ofwel zul je zeker langs de lekkerste ijssalon en mooiste theetuin van Drenthe gaan. Bovendien krijg je tips om bedrijven te bezoeken die gespecialiseerd zijn in typische Drentse streekproducten en is er natuurlijk een agenda met biologische boerenmarkten.

Verdwalen zul je zeker niet…want jouw Casita on Wheels is voorzien van toeristische informatie en kaarten specifiek voor het gebied waar je heen gaat. Kortom: de tomtom kan thuisblijven.

Tot slot maken deze extra’s de rondreis compleet

  • Een tas vol leesvoer, waaronder merkwaardige weetjes over streekprodukten, (historische) eetcultuur, het receptenboeken en de gids ‘Wild Plukken’.
  • Gratis gebruik fietsenrek en 2 fietsen.
  • Gratis lekkers. Een pakket Streekprodukten, voor onderweg, op de camping, of mee te nemen naar huis.
  • Bonus: de eerste 6 boekers van deze roadtrip krijgen cadeau het Caravanity Kookboek gratis mee naar huis!

Midweek / Weekend v.a. € 485

www.tralaluna.nl 

GERELATEERDE BERICHTEN