Vakantiepark De Wiltzangh in Ruinen

Dit park midden in het bos biedt rust, mooie huisjes én volop faciliteiten

Midden in de natuur ligt Vakantiepark De Wiltzangh in Zuidwest Drenthe. Het uitgebreide vakantiepark met camping, kamperplaatsen, en diverse originele vakantiewoningen ligt midden in Nationaal Park Dwingelderveld. Vanuit het historische dorpje Ruinen, rij je via een kronkelweg voorbij de molen het bos in.

Een zeer complete vakantieplek, voor hen die aan de ene kant rust zoeken, maar aan de andere kant wel comfort en faciliteiten voor henzelf of de kinderen. En voor wat betreft dit laatste biedt De Wiltzangh een uitgebreid aanbod. Er is een dierenweide, midgetgolfbaantje, speeltuin, openlucht zwembad, restaurant, winkeltje en snackbar.

De diversiteit aan huisjes die je kunt huren is groot, van een sfeervol Hans en Grietje huisje midden in het bos, tot Zweedse bungalow of Stuga, tot de unieke Heidelodge met fantastisch uitzicht over het Dwingelderveld.

www.dewiltzangh-ruinen.nl 

 

GERELATEERDE BERICHTEN