Landclub Ruinen

"Een prachtige nieuwe camping, met waanzinnige glamping safaritenten en een binnen- én buitenzwembad"

Sinds zomer 2015 is deze camping in Ruinen door nieuwe eigenaren fantastisch gerenoveerd en heropend. De camping ligt direct aan Nationaal Park Dwingelderveld en is zeker een ideale plek voor gezinnen met kinderen. Dit is de enige camping in Drenthe met zowel een prachtig binnen- als buitenzwembad*. Heb je geen zin om zelf met tent of caravan te sjouwen, huur dan een van de comfortabele glamping safaritenten of unieke Drentse Kappen. Deze laatste zijn voorzien van sanitair en verwarming, dus ook in het voor- en naseizoen zeker geschikt voor een midweek of weekend weg!

Voor de kinderen is er volop vertier, met naast een midgetgolf- en kabelbaan, diverse speeltoestellen, springkussen, ponytritjes…en of dat nog niet genoeg is, is er in de schoolvakantie ook een animatieteam.

Vanuit Landclub Ruinen, loop je zo naar het bezoekerscentrum van het Nationaal Park Dwingelderveld (Natuurmonumenten) en de schaapskooi. Naast dat daar veel te zien en beleven is, worden er ook speciale activiteiten georganiseerd, zoals huifkartochten of wandelingen met de boswachter.

Liefhebbers wandelen of fietsen zo uren over bos en hei. Het gezellige brinkdorpje Ruinen heeft naast diverse winkels, waaronder een supermarkt, bakker en drogist, enkele zeer gezellige restaurants en een heerlijke IJssalon.

De camping is een goede uitvalsbasis voor uitjes naar Plopsa Coevorden, Wildlands Emmen, Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe en Attractiepark Drouwenerzand.

www.landclubruinen.nl

GERELATEERDE BERICHTEN