Holland International Blues Festival

In de zomer van 2019 wordt alweer de vierde de editie van het Holland International Blues Festival in Grolloo georganiseerd. Het dorp, nabij Assen dat zich sinds enkele jaren hét New Orleans van Europa kan noemen.

Midden in het dorp, bekend van de inmiddels legendarische Cuby & the Blizzards met leadzanger Harry Muskee, staat ‘achter de kerk’ en naast de buurtwinkel (die voor deze gelegenheid 24 uur per dag open is), de befaamde Lowlands tent.

Wat een setting en wat een sfeer! Een prachtig decor, goed eten en drinken en niet te vergeten schoon sanitair, zetten de puntjes op de i van dit uitverkocht evenement. Maar we komen, natuurlijk voor de muziek… en hier overtreft de organisatie de verwachtingen ruimschoots. De line-up van de afgelopen jaren weerspiegelt de top van de internationale blues met o.a. Beth Hart, Tedeschi Trucks Band en hoogtepunt Bonnie Raitt. Zij speelden letterlijk de sterren van de donkere hemel.

En zo verandert Grolloo in het Monterey van Europa.

Organisator Johan Derksen mag trots zijn!

Meer info & tickets:

www.hollandinternationalbluesfestival.com

(foto’s: HBF)

GERELATEERDE BERICHTEN