Theehuys Anserdennen

Bestel hier zeker de heerlijke kruidenthee met een stuk huisgemaakte taart!

Op een open plek in het bos van Nationaal Park Dwingelderveld (de glooiende Anserdennen), vinden we Theehuys Anserdennen van Natuurmonumenten. In houten chalet stijl met een prachtige terrastuin. Binnen hangt een gemoedelijke en gezellige sfeer. Bestel een pot kruidenthee met een heerlijk stuk huisgemaakte taart. Of ga voor een boeren belegde boterham in geval van stevige trek. Ook hier zul je je verbazen over de stilte, de rust.. en geniet je van het enige geluid..het gezang van de vogels. Of waren het toch enkele kinderen die plezier beleven op de speeltoestellen achter het theehuis in het bos?

Vervolg vanaf hier je weg door het glooiende bos richting Ruinen, Dwingeloo of het nabijgelegen bezoekerscentrum van het Dwingelderveld of de Schaapskooi van Ruinen.

Meer info: www.theehuys-anserdennen.nl

 

 

 

PLAATS EEN REACTIE

GERELATEERDE BERICHTEN