Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe

Spelen met het boerengevoel! Een fantastische buiten- en binnen speeltuin.

In Ruinerwold, nabij Meppel, vind je De Drentse Koe. Een enorme speelboerderij met groot buitenterrein, dierenweide en maïsdoolhof (juli – okt). Bovendien is er een fantastische binnen speeltuin met o.a. een speelmanege en glow-in-the-dark kelder met Oudhollandse Spelen en Panna voetbal.

Je speelt hier écht ‘op de boerderij’! Vanaf het terras zie je tientallen kinderen urenlang (desgewenst in een overall van ‘de zaak’) met trekkertjes rijden. Hoe simpel kan het zijn? Ouders zitten dan ook heel relaxed aan hun koffie of wijntje. Bij een boerderij horen natuurlijk ook dieren, en die zijn er in de vorm van konijnen, kippen, geiten, ezels en pony’s. De koeien staan bij de boer op stal. Wel kun je deze van heel dichtbij bekijken. Voor oudere kinderen zijn er mammoet skelters, een kabelbaan, klim- en glijbanen, springkussens en trampolines.

Voor gezinnen met kinderen tussen de 1 en ca 10 jaar is dit een ideale plek om een dagje heen te gaan. Ook bij minder mooi weer kan er volop binnen gespeeld worden. Tip voor de ouders: speel eens een rondje boerenbiljart of fiets met het gezin een rondje in de omgeving op de bijzondere familiefietsen.

Naast huisgemaakt ijs door de boerin in diverse smaken, is er een restaurant met o.a. lekkere koffie!, gebak, broodjes, patat en snacks.

Meer info: www.drentsekoe.nl 

 

PLAATS EEN REACTIE

GERELATEERDE BERICHTEN