Restaurant ’t Olde Posthuus

Olde Posthuus

Verborgen parel aan de rand van het Dwingelderveld. Hier heeft de tijd stilgestaan!

Verscholen aan het eind van een landweggetje richting het Dwingelderveld, in Anholt, ligt het nostalgische restaurant ’t Olde Posthuus. De tijd heeft hier stil gestaan. Een werkelijk prachtig knibbel knabbel huisje, met fraai metselwerk, maken het exterieur tot een plaatje uit een sprookjesboek. Maar ook binnen word je verrast en waan je je minimaal 100 jaar terug in de tijd. Estrikken op de vloer, tegeltjes aan de wand, prachtige baanders, en passende Drentse biezen stoelen.

Maak hier een pitstop tijdens een wandeling of fietstocht en geniet lekker op het beschutte terras. De lunchkaart biedt van tosti en mosterdsoep tot pannenkoek met appel of spek. Dineren kan ook, mooie stukjes vis of vlees, waaronder wild.

Meer info: www.restaurantoldeposthuus.nlĀ 

PLAATS EEN REACTIE

GERELATEERDE BERICHTEN