Bijzonder overnachten in een plaggenhut!

Een unieke plaggenhut met eigen geitjes Greet & Gerrit, direct aan Nationaal Park Dwingelderveld.

Wil jij slapen in een échte plaggenhut? Direct aan het mooiste Nationaal Park van Nederland, het Dwingelderveld in Zuid-West Drenthe, ligt een unieke vakantiebestemming. Hier staat de tijd stil en waan je je in het Drenthe van vroeger.

Verscholen tussen het groen aan de rand van het bos, staat een klein brinkje met zes plaggenhutten. Van buiten een en al natuur, van binnen een sprookje. Een sfeervol vakantiehuisje met natuurlijk een open haard en een gezellig boerenkeukentje met nostalgisch boerenbont servies. Alleen slaapkamers…die zijn er niet..slapen doen we in de comfortabele bedstede(s)!

En voor hen die deze beleving extra bijzonder willen maken zijn er Greet en Gerrit. Twee geiten die je bij je verblijf ‘cadeau’ krijgt en kunt verzorgen. In een van de plaggenhutten is een stalletje aanwezig, en daar staat het echtpaar achter een glazen wand (geen last van geurtjes dus). Deze keuterij-plaggenhut is ook iets groter en geschikt voor 5 personen. Wees welkom bij D’Olde Kamp! Elk seizoen is hier bijzonder.

Ervaar de stilte zoals je nog nooit hebt ‘gehoord’, verwonder je over de vele sterren aan de hemel, en beleef de natuur in al zijn pracht. Reeën grazen hier in de achtertuin, de steenuil is onze grootste vriend. Wandelen, paardrijden, mountainbiken door het bos en over de hei, er zijn legio routes en gegarandeerd dat je (bijna) niemand tegenkomt..Of wellicht de herder met zijn kudde schapen van de nabijgelegen schaapskooi?

Je hoeft niet naar het einde van de wereld om ‘er tussenuit’ te zijn. Op deze bijzondere plek kom je gegarandeerd écht tot rust en kun je genieten van elkaar, de pure natuur, fijne restaurants en veel gezelligheid in de omgeving.

www.plaggenhut.nl

 

PLAATS EEN REACTIE

GERELATEERDE BERICHTEN