Subtropisch Zwemparadijs Bad Hesselingen

Heerlijk subtropisch zwembad in Meppel, met bijzonder veel unieke attracties voor de kinderen!

Een dagje naar een subtropisch zwemparadijs in Drenthe? Dan tippen we Bad Hesselingen in Meppel. Naast een groot wedstrijdbad waar gespeeld kan worden met diverse matten, banden en geregeld ook opblaas-stormbanen, is er een uitgebreid subtropisch zwembad met coole interactieve mosquito glijbaan (deze heeft in 2014 de ANWB prijs gewonnen voor meest innovatieve attractie!), tevens is er een splash muur voor de waaghalzen die een emmer koud water over zich heen wensen, bubbelbad, stroomversnelling, en een klim- en glijrups in het water. Vanuit het binnenbad kun je het hele jaar naar het buitenbad zwemmen. Als vanzelfsprekend kun je in de zomer ook buiten spelen en zonnen op de ligweide.

Voor de peuters is er een fantastisch junglebad, met vaarbootjes…en handig voor de papa’s en mama’s, ook boxen en aankleedkussens.

In de zomer van 2017 wordt naast Bad Hesselingen een klimpark geopend.

De horeca is uitgebreid en biedt voor elk wat wils.

www.badhesselingen.nl

 

GERELATEERDE BERICHTEN