Subtropisch Zwemparadijs Bad Hesselingen

Heerlijk subtropisch zwembad in Meppel, met bijzonder veel unieke attracties voor de kinderen!

Heerlijk subtropisch zwembad & uitdagend klimpark in Meppel, een dag actief plezier beleef je hier!

Een dagje naar een subtropisch zwemparadijs in Drenthe? Dan tippen we Bad Hesselingen in Meppel. Naast een groot wedstrijdbad waar gespeeld kan worden met diverse matten, banden en geregeld stormbanen, is er een uitgebreid subtropisch zwembad met interactieve glijbaan, bubbelbad, stroomversnelling en een tovertunnel boven het water. Voor de peuters is er een fantastisch junglebad, met vaarbootjes… en handig voor de papa’s en mama’s, ook boxen en aankleedkussens. Het gezellige restaurant heeft meerdere terrassen en biedt voor elk wat wils. Verder is er een verwarmd buitenbad, een grote speeltuin, een zomer-peuterbad en ruime zonneweide.

Op het buitenterrein vind je het avontuurlijke klimpark met parcoursen vanaf één tot tien meter hoogte, een klimwand, abseil, vertrouwenssprong en tokkelbaan. In het naastgelegen parkje ligt de sfeervolle minigolfbaan verscholen, daar kun je gezellig een balletje slaan.

Zwemmen, klimmen, spelen en minigolfen, kies of combineer: voordelig all-in voor € 18,50.

GERELATEERDE BERICHTEN