Opoe’s Erfenis

Sunlight zeep, VIM, oma’s grenadine siroop, boerenjongens, nostalgisch keukentextiel, ouderwetse ansichtkaarten, kakelverse eitjes, boterbabbelaars en kauwgomballen… je vindt het in de kleinste kruidenierswinkel van Nederland: Opoe’s Erfenis aan de centrale ‘dorpsstraat’ Dijkhuizen in Ruinerwold.

Het karakteristieke pand uit 1890 is werkelijk prachtig verbouwd. Je komt dan ook zeker ogen tekort, het lijkt wel een museum. Waan jezelf in de jaren ’30 van de vorige eeuw en ga niet naar huis zonder een écht puntzakje snoep. Kruidenier Henk Smit zal je met alle égards en natuurlijk in het ‘Drents’ ontvangen.

Leuke note: in de zomermaanden vind je Henk geregeld met zijn ijscokar op diverse toeristische plekjes in de omgeving.

www.opoeserfenis.nl

 

 

 

GERELATEERDE BERICHTEN