Stone Ride Drenthe – 9 april 2017

De Parijs-Roubaix van Nederland! Met 20km kasseien om op te vreten!

Dit voorjaar kun je voor het eerst meedoen aan een échte Stone Ride in Drenthe! En wel op de dag dat Parijs-Roubaix plaatsvindt, te weten 9 april a.s. De Stone Ride voert door het verrassend prachtige Drentse land met als onderdeel van de route bijna 20km zogenaamde ‘flinten. Dit is een route voor die-hard tourrijders. Wanna get stoned?

De Stone Ride kent drie afstanden; 80, 110 en 160 kilometer. Alle afstanden starten en finishen vanaf de Wielerbaan Noord Nederland in Assen. Net als in de profkoers Parijs-Roubaix finish je dus bij een echt Velodrome.

Er is flink gespeurd en gezocht om zoveel mogelijk kasseistroken te vinden. Je slingert, draait en keert in Het Drentse land om minimaal 15 km kasseien te ‘dokkeren’. Doe je de 160 km dan bedwing je zelfs meer dan 21 km Drentse flinten, verdeeld over 14 stroken.

 

www.stoneride.nl

GERELATEERDE BERICHTEN